Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cos comanda

Nu aveti niciun produs in cos.

Comenzi

Comenzi mancare online PITESTI

0757 112 112
0730 911 911

contact@cemanancazi.ro

 

Comenzile se pot efectua atat telefonic cat si online.

Program

Program comenzi mancare online PITESTI

Luni - Vineri:
18:00 - 22:00

Sambata - Duminica:

10:00 - 22:00

Livrare

Livrare comenzi mancare PITESTI

LIVRARE in 30’*
*Timp de livrare: intre 30 si 60 de minute in functie de zona, complexitatea comenzii si gradul de ocupare.

LIVRARE GRATUITA*
*Livrare gratuita in Pitesti, comanda minima de 40 de lei.

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Acest site a carui adresa este www.cemanancazi.ro (denumit in continuare “site”) este detinut si operat de catre SC BACALD FOOD EXPERT SRL si este oferit in scopuri de informare.

SC Bacald Food Expert SRL cu sediul social in Str. Vasile Lupu nr. 43B, etaj 1, camera nr. 3, Pitesti, ARGES, inregistrata la Reg. Com cu seria: J3/1200/09.09.2013, CUI: 32222420.

Prin intermediul acestei pagini web sunt prezentate termenii si conditiile de utilizare ale acestui site.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

Prin accesarea acestui site in calitate de vizitator al site-ului, acceptati sa folositi site-ul in conformitate cu aceste politici in conformitate cu legile, clauzelor de inlaturare a raspunderii, politicii de protectie a datelor private si politicii de cookie-uri. Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta politica, va rugam sa parasiti acest site.

 

MARCA SI DREPTUL DE AUTOR

SC BACALD FOOD EXPERT SRL detine drepturi de proprietate intelectuala cu privire la toate materialele continute in acest site, incluzand drepturi de autor, marci inregistrate etc. Orice persoana care acceseaza acest site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, orice parte sau intregul continut al acestui site. Nu puteti folosi aceste site pentru un scop ilegal sau care este interzis de aceste conditii de utilizare, sau de legislatie, norme morale, norme de ordine publica sau buna-credinta. SC BACALD FOOD EXPERT SRL isi rezerva in mod unilateral dreptul de a inceta sau suspenda accesul catre site, sau catre o parte din acesta, la orice moment, pentru orice motiv sau fara motiv, fara notificare prealabila si/sau fara notificare.

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

SC BACALD FOOD EXPERT SRL nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest site sau catre adresele de e-mail ale oricarui membru apartinand SC BACALD FOOD EXPERT SRL.

Acest site poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul SC BACALD FOOD EXPERT SRL. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

SC BACALD FOOD EXPERT SRL precum si oricare dintre asociatii, colaboratorii sau angajatii sai nu vor putea fi tinuti raspunzatori in nici un mod pentru nici un prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui site sau avand orice legatura cu continutul acestui site.

 

MODIFICARI TERMENI SI CONDITII

Modificari ale prezentei politici de utilizare si confidentialitate a site-ului ce vor aparea pe parcurs, vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. Aceasta politica prezentata constituie in intregime un acord incheiat intre vizitatorii site-ului si SC BACALD FOOD EXPERT SRL in privinta utilizarii site-ului. SC BACALD FOOD EXPERT SRL isi rezerva dreptul de a revizui si a aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

 

Ultima revizuire: 01.07.2018

 

Daca aveti intrebari sau doriti sa va exercitati drepturile cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa contact@cemanancazi.ro.